Raggsockor, långkalsonger & julmarknad

   
  
Idag for jag på julmarknad i Färnebo med mormor. Hon sa åt mig att klä på mig ordentligt eftersom att det var kallt ute. Så jag tog på mig både långkalsongerna och raggsockor. Det var väll skönt när man var ute men när vi gick in så höll jag på att svettas ihjäl så långkalsongerna lägger jag in i garderoben några veckor till. Hoppas att snön hinner komma till nästa helg för då ska jag stå på julmarknad!

Fina Madde

   
   Utrustning: Canon EOS 550D + EF17-40mm f/4L USM
 
Igår var jag och Madde i studion och fotade bilder som kanske ska bli skivomslag eller "visningsbilder" på spotify. Madde är så lätt att jobba med för hon vet precis vad hon ska göra, hon gör den ena snygga posén efter andra. Jag behöver ju knappt vara där, det enda jag behöver göra är att trycka på en knapp. ;) 

Lussebullar

 
 Utrustning: Canon EOS 550D + EF 50mm f/1,8 ll
 
Idag var det lussebullsbak som stod på schemat. Varje år går jag, lillebror och våran kusin till mormor för att baka lussebullar, det är en mysig tradition som vi har. Så nu har vi hunnit äta första lussebullen för i år och nästa söndag får man en till för då är det första advent! Och när det är första advent är det inte långt till lucia och när det är lucia är det inte tångt kvar till ju. Det betyder alltså att det är jul snart...men var det inte sommar nyss?