En solstråle i höstmörkret

 
 Utrustning: Canon EOS 550D + EF 50mm f/1,8 ll
 
Idag fotade jag fina Sofie och Nelly. Jag hade hoppats på en gyllene soluppgång precis som alla andra mornar den närmsta veckan men nej idag så gömde sig solen bakom ett tjockt molntäcke. Cirka tio minuter in i fotograferingen lyckades jag trampa ner i ett gyttje dike med ena foten och fastna. Jag hade hittat en fin stig som skulle bli jätte bra som bakgrund, trodde jag ja "Pluffs!" så satt jag fast med foten. Vi fick oss ett gott skratt i alla fall. ;)  
 

Styckning #2

 
Här kommer några till bilder från i lördags när jag var med och hjälpte till att stycka. La ni märke till att kulhålet ser ut som ett hjärta? :)

 
 

Promenad i månskenet

   
   Utrustning: Canon EOS 550D + EF 70-200mm f/4L USM
 
Det var fullmåne igår och jäklar vad fin den var. Jag var ute och gick en promenad med vår hund Charlie. Mitt ute i den vanligtvis becksvarta skogen så sken det upp på vissa ställen så pass mycket att jag kollade runt mig efter lyktstolpen som ljuset kom från men nej det fanns ingen där, det var månen som lös så starkt! Var tvungen att hämta kameran och gå ut igen för att ta några kort. Ville att man skulle se hur den lös upp så jag gjorde två exponeringar, en till månen och en till förgrunden sedan klistrade jag ihop dom. För att vara den första bilden jag har satt ihop så tycker jag att den vart ganska bra, eller vad tycker ni?