Foto tävling!

Denna månaden är plusset som vi i fotogänget har en fototävling!
Du har möjliget att vinna ett pressentkort med värdet 200 kronor hos kamada.se. Det enda du behöver göra är att fota en bild på temat nystart och i ett inlägg visa bilden, skriva en motivering, länka till min blogg och det som du vill ha om du skulle vinna. När du har gjort det så länkar du ditt inlägg här eller i någon av de andra tjejernas bloggar så att vi vet att du är med och tävlar. Tävlingen avslutas den 15:e februari. Lycka till!
 
Förut vann jag en fototävling och därmed ett pressentkort på kamda.se. Då köppte jag bland annat ett stjärnfilter jag har även köppt min kära reflexskärm där och några fler filter och dom produkterna är jag super nöjd med.

Porträtt - Nystart

 
 Modell: Ida Andersson
 
Nu kommer min tolkning på fotogängets andra fotouppgift som denna månad är porträtt och nystart. Jag tänkte på nyårslöften och att börja träna och äta bättre är väll standard? Men efter en vecka eller två så har hälften redan hunnit bryta sina löften och det var det jag försökte gestalta i min bild. Själv så har jag inget nyårslöfte därmot så har jag med mig en lista hem från lägret jag skrev om tidigare med saker som jag ska försöka göra under 2014. 
Har du något nyårslöfte? 
 
Den här månaden så kommer vi i fotogänget ha ett plus som vi kallar det. Det kan vara ett fototips, en tävling eller något annat kul för er läsare så håll utkik! 
 
Klicka på namnen för att se hur de andra har tolkat månadens tema.  
Alma, Julia, Frida & Carola, Amanda, Linnea, Emma, Michelle, Celine, Magda, Julia, Emma och Magdalena.

Islandskap

 
 Utrustning: Canon EOS 550D + EF 70-200mm f/4L USM
 
Kan ni också se islandskapen? 
Nu har det äntligen blivit vinter och även frost på rutorna om man bor i ett gammalt hus. Det är så farcinerande och vackert med frost!
Förutom att fota fönstrena så har även Ida vart här idag och moddelat lite för mig till fotogängets nya utmaning som denna månad är porträtt och nyår/nystart.